'I've been experiencing Diabetes since I was 10' - Monalisa Stephen reveal

0
'I've been experiencing Diabetes since I was 10' - Monalisa Stephen reveal

I've been experiencing Diabetes since I was 10' - Monalisa Stephen reveal

 

Nollywood actress and body inspiration advocate, Monalisa Stephen who is by all accounts discouraged a couple of days prior has uncovered how she had been engaging Diabetes since she was a youngster.

 

The TV star uncovered that she's recovering progressively and has likewise been managing savages who drop a great deal of negative remarks on her virtual entertainment pages.

 

She told the Truth about her struggles, Monalisa wrote:

 

“OVER THE WEEK THERE HAVE BEEN WRONG MISCONCEPTIONS/TALKS AND I WOULD HAVE IGNORED BUT I OWE IT TO MY FAMILY AND FRIENDS AND WOMEN WHO ACTUALLY LOOK UP TO ME TO TELL “MY TRUTH.

 

WHAT HAPPENED TO ME HAVE GOT NOTHING TO DO WITH “ BODY POSITIVITY “ IT’S FARRR FROM IT .

 

HAVE HAD MY OWN SHARE OF THE STRUGGLE/SUFFERING( I CAME FROM NOTHING) SO I WORK REALLY HARD TO GET HERE AND I WILL WORK HARDER. OVER THE YEARS I HAVE GROWN A THICK SKIN. WHEN TROLLS COME FOR ME SOMETIMES I AM THINKING OF MY NEXT MEAL OR MY NEXT CONTENT . SOMETIMES I AM STRUGGLING WITH HOW NOT TO GO COMPLETELY BLIND DUE TO COMPLICATIONS FROM DIABETES WHICH I HAD SINCE I WAS 10 YEARS OLD. THEN SOME OTHER STUFF AND TINNITUS .(YOU DON’T WANT TO HAVE THAT TRUST ME )BUT I UNDERSTAND PEOPLE JUST WANNA TROLL YOU WITHOUT NOT THINKING WHAT YOU MAY BE GOING THRU. I WAS SUICIDAL DUE TO THIS UGLY INCIDENT BUT I AM NOT DEPRESSED.

 

I WAS JUST UNFORTUNATE TO MEET EVIL AND I AM GLAD THAT I AM HEALING.”

Tags

Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)